ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού την Παρασκευή τονίζει συγκεκριμένα πως «ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να μην γνωρίζει πού πατά και πού βρίσκεται», ενώ προσέθεσε πως «η μόνη μάχη που δίνει η κυβέρνηση είναι αυτή της επικοινωνιακής διαχείρισης, της εξαπάτησης του ελληνικού λαού και του εκβιασμού του να δεχτεί και νέα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα».

Η Κουμουνδούρου σχολίασε, επίσης, την επικείμενη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, την επόμενη Τρίτη.

«Η συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού με την γερμανίδα καγκελάριο θα είναι μια ακόμα επίδειξη υποταγής στα συμφέροντα των τραπεζιτών και του κεφαλαίου, από μια κυβέρνηση που βουλιάζει από τους αγώνες των εργαζομένων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ