Με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα θα «υποδεχθούν» ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Μέρκελ - iefimerida.gr

Με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα θα «υποδεχθούν» ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Μέρκελ

Με συλαλλητήριο στο Σύνταγμα θα «υποδεχθούν» ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Μέρκελ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρίωρη στάση εργασίας σε ολόκληρη την Αττική από τις 12 το μεσημέρι έως τις τρεις το απόγευμα την Τρίτη θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενόψει της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκελα Μέρκελ.

Την απόφαση για την κινητοποίηση πήραν τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο για τη μία το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος και να εκφράσουν την αντίθεσή τους «στην πολιτική που ακολουθείται από τον ηγετικό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι δεν αντέχουν άλλο την τιμωρητική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντί να λύνει τα προβλήματα της χώρας, εξαθλιώνει την κοινωνία και βουλιάζει σε αδιέξοδα και ύφεση την οικονομία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Για την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει συλλαλητήριο για τις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ