Απειλή κατά της ζωής του Φέντερερ από άγνωστο χρήστη του διαδικτύου - iefimerida.gr

Απειλή κατά της ζωής του Φέντερερ από άγνωστο χρήστη του διαδικτύου

Απειλή κατά της ζωής του Φέντερερ από άγνωστο χρήστη του διαδικτύου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο τουρνουά Shanghai Masters, καθώς οι κινεζικές αρχές έλαβαν σοβαρά υπόψη τους την θανατική απειλή εναντίον του Ρότζερ Φέντερερ από χρήστη του διαδικτύου.

«Στις 6 Οκτωβρίου σχεδιάζω να δολοφονήσω τον Φέντερερ με σκοπό την εξολόθρευση του τένις», έγραψε ο άγνωστος στην κινεζική ιστοσελίδα «baidu.com» χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Blue Cat Polytheistic Religion Founder 07». Μάλιστα η εν λόγω δημοσίευση, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», συνοδευόταν με μία φωτογραφία που έδειχνε αποκεφαλισμένο τον Φέντερερ στα γόνατα μέσα σε ένα γήπεδο τένις και δίπλα του να στέκει ένας δήμιος κρατώντας ένα τσεκούρι στο χέρι.

Αν και η αξιοπιστία της απειλής παραμένει άγνωστη, οι διοργανωτές του τουρνουά δεν θέλουν να ρισκάρουν. «Εχουμε πλήρη επίγνωση των σχολίων που έχουν γίνει και αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα όλα αυτά τα θέματα», δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων μέλος των διοργανωτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ