Ο Μιχάλης Τζουγανάκης με το λαούτο του στο Ρυθμός Stage - iefimerida.gr

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης με το λαούτο του στο Ρυθμός Stage

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης με το λαούτο του στο Ρυθμός Stage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μοναδικές εμφανίσεις θα κάνει απόψε και αύριο στο Ρυθμός Stage ο Μιχάλης Τζουγανάκης, μαγεύοντας τους θαμώνες με το λαούτο του και τη μοναδική φωνή του και φέρνοντας άρωμα Κρήτης στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ο δεξιοτέχνης του λαούτου θα ανταποδώσει με την δύναμη της μουσικής, τη στήριξη και την αγάπη που εδώ και χρόνια απολαμβάνει από το ελληνικό κοινό.

Στις εμφανίσεις του στον Ρυθμό θα τον ακούσουμε να ερμηνεύει τραγούδια από τη προσωπική του δισκογραφία αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών δίνοντας τους μία προσωπική διάσταση με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Μαζί του στη σκηνή ο αδελφός του Αλέξανδρος Τζουγανάκης Αλέξανδρος (λαούτο, φωνή), ο Θεόδωρος Κουέλης (μπάσο), ο Γιώργος Πασχάλης (κιθάρες), ο Χαρίτωνας Χαριτωνίδης (πνευστά) και Ανδρέας Πόλκας (τύμπανα).

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38)
Είσοδος: 12ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ