Από παράταση σε παράταση η κατάργηση – συγχώνευση των 49 εφοριών - iefimerida.gr

Από παράταση σε παράταση η κατάργηση – συγχώνευση των 49 εφοριών

Από παραταση σε παράταση η κατάργηση – συγχώνευση των 49 εφοριών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χαρτιά φαίνεται πως έχει μείνει η κατάργηση - συγχώνευση 49 εφοριών σε όλη την Ελλάδα αφού υποτίθεται πως η διαδικασία θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει από την 1η Οκτωβρίου.

Ωστόσο όπως φαίνεται οι μεγάλες δυσκολίες στη μετεγκατάσταση των αρχείων, αλλά και του προσωπικού των εφοριών που κλείνουν, οδήγησαν στην απόφαση για παράταση μέχρι τις 8 Οκτωβρίου. Η κατάσταση πάντως δεν φαίνεται να αλλάζει και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και νέα παράταση για τις συγχωνεύσεις - καταργήσεις έως το τέλος του μήνα.

Όπως αναφέρει και tovima.gr είναι ενδεικτικό ότι οι ΔΟΥ ΙΕ', ΚΒ', ΙΘ', ΚΓ', Ιλίου, Ανω Λιοσίων, Χολαργού, Αργυρούπολης, ΚΑ', Κορυδαλλού και Κορωπίου δεν έχουν ακόμη μεταφέρει τα αρχεία τους στις εφορίες με τις οποίες συγχωνεύονται, καθώς δεν επαρκεί το προσωπικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ