Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης θα επικρατήσει αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Μπορείτε να πάτε διακοπές να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε. Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Προσπαθήστε να δείξτε την αγάπη σας έμπρακτα κάνοντας του ένα πρωτότυπο δώρο και εξομολογηθείτε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για αυτόν και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή να πραγματοποιήσετε κάποια κερδοφόρα επένδυση.

Ταύρος

Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Παράλληλα θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας, γι΄ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

Δίδυμοι

Αν δεν δείτε τα πράγματα με την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτετε, θα μπορέσετε να είσαστε αντικειμενικοί και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Αποφύγετε όσο είναι δυνατόν να έρθετε σε σύγκρουση και σε σκληρές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Οι μετακινήσεις οι συζητήσεις και ενδεχομένως τα ταξίδια που σας επιφυλάσσει αυτό το διάστημα είναι πολλά. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν πολυ με αποτέλεσμα να μην προχωρήσετε καθόλου. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη.

Καρκίνος

Αν φερθείτε έξυπνα και με διπλωματία, θα έχετε θετικά αποτελέσματα και θα ανακουφιστείτε μετά από αρκετό καιρό. Η καθημερινότητα και οι πρακτικές υποθέσεις σας κρατούν σε εγρήγορση σε ότι αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας, για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Οι προκλήσεις που θα κληθείτε κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε θα αφορούν τόσο τον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά θα υπάρξει αύξηση των εσόδων αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας αποφεύγοντας περιττές σπατάλες.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη περίοδο σωστά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες, στον επαγγελματικό σας τομέα. Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Η αισθηματική σας ζωή για σας που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις αρκετά δοκιμάστηκε και τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλλετε γερές βάσεις για να υπάρξει μέλλον με τον σύντροφο σας. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο.

Παρθένος

Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας. Μην αρχίσετε όμως τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στα εργασιακά σας, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε δίλημμα αν θα πρέπει να κινηθείτε μπροστά ή να κάνετε πίσω, γι΄ αυτό κάντε υπομονή και σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σας.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη περίοδο σωστά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες, στον επαγγελματικό σας τομέα. Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ότι κι αν ασχοληθείς. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε εγκρατείς και να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας.

Σκορπιός

Ευνοήστε για να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση τις διατροφικές σας συνήθειες και γενικώς με τον τρόπο ζωής σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε λύσεις. Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε. Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν καθώς θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα τα καλύψετε τελευταία στιγμή. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς δεν αποκλείεται να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Πολλοί από εσάς να είστε προετοιμασμένοι για έκτακτα έξοδα και οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στην ερωτική σας ζωή, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υπάρχουν έντονοι προβληματισμοί για την κοινή πορεία με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές. Πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επαφές, τις συνομιλίες όσο και στις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μην κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν αργότερα ακριβά. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και θα ξεσπάσουν εντάσεις μεταξύ σας.

Υδροχόος

Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Ο διάλογος μαζί τους, μπορεί να λύσει προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας γίνει μια πρόταση αυτές τις ημέρες, που αν την αποδεχθείτε θα σας ανοίξει σημαντικές πόρτες στην πορεία. Φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσου να ξεφύγετε από το παρελθόν.

Ιχθείς

Παράλληλα κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που υπήρχαν με τον σύντροφό σας μπορούν να εκτονωθούν. Η διάθεσή σας θα είναι καλή, η αισιοδοξία σας μεγάλη, πράγμα που θα σας δώσει την δυνατότητα να αποκτήσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στα όποια σχέδια δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη, είναι όμως μια καλή περίοδο για να βάλατε σε τάξη την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ