Οριακή διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις - iefimerida.gr

Οριακή διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισοπαλία ή και οριακή διαφορά μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, καταδεικνύουν δυο νέες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στον Κυριακάτικο τύπο. Συγκεκριμένα σε έρευνα της MRB για την εφημερίδα Real News τα δυο μεγάλα κόμματα συγκεντρώνουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό, ήτοι 21,5%. Και ακολουθούν το ΚΚΕ με 8,6%, ο ΛΑΟΣ με 6%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 4,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,2%, η Δημοκρατική Αριστερά του Φ. Κουβέλη με 2,3% και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη με 2%.

Στη δημοσκόπηση της Rass για το "Παρόν της Κυριακής" το ΠΑΣΟΚ προηγείται κατά 0,9% της ΝΔ. Αναλυτικότερα το κυβερνών κόμμα λαμβάνει 24,5%, η ΝΔ 23,6%, το ΚΚΕ 7,5%, ο ΛΑΟΣ 5,4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,1%, η Δημοκρατική Συμμαχία 1,9%, η Δημοκρατική Αριστερά 1,8% και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του κ. Δημαρά 1,7%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ