Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οικογενειών στην Κομοτηνή με νεκρό και τραυματίες - iefimerida.gr

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οικογενειών στην Κομοτηνή με νεκρό και τραυματίες

Ένας νεκρός και 4 τραυματίες από συμπλοκή μεταξύ οικογενειών στην Κομοτηνή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενη τροπή πήρε μία λογομαχία μεταξύ δύο οικογενειών χθες το βράδυ στην συνοικία Αλάν Κογιού στην Κομοτηνή. Ένας 29χρονος έπεσε νεκρός απο σκάγια κυνηγετικού όπλου και άλλοι 4 τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα και ένα 9χρονο παιδί.

Το επεισόδιο είχε ως αφορμή έναν λεκτικό διαπληκτισμό ανάμεσα σε μέλη των δυο οικογενειών, που εξελίχθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών εντός του οικισμού. Από τα σκάγια τραυματίσθηκε ο 29χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής όπου και κατέληξε, ενω ελαφρότερα τραυματίστηκαν ένας 17χρονος και ένας 36χρονος καθώς και μία 31χρονη γυναίκα και ένα παιδί 9 ετών που βρίσκονταν στο σημείο.

Η έρευνα της αστυνομίας έδειξε ότι στο επεισόδιο συμμετείχαν 7 δράστες, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ