Από το Αμυνας στη ΓΑΔΑ οι διαδηλωτές – Επεισόδια στη λεωφόρο Αλεξάνδρας - iefimerida.gr

Από το Αμυνας στη ΓΑΔΑ οι διαδηλωτές – Επεισόδια στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι διαδηλωτές από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά να απομακρύνθηκαν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, ωστόσο η κινητοποίηση τους δεν σταμάτησε, αλλά αντιθέτως μεταφέρθηκε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Η κατάσταση είναι τεταμένη και ήδη έχουν σημειωθεί επεισόδια ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που είναι έτοιμες να κάνουν ακόμα και χρήση χημικών.

Στο σημείο βρίσκονται δεκάδες εργαζόμενοι από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες συνάδελφους τους, ενώ το πλευρό τους βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος και της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος.

«Δεν μπορεί αυτοί που έχουν καταπατήσει κάθε ιερό και όσιο, οδηγώντας στην εξαθλίωση χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, να συλλαμβάνουν τώρα εργαζόμενους που διεκδικούν τα δίκαιά τους», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ