Κάθειρξη 25 χρόνια στον παππού-τέρας που βίαζε τα ανήλικα εγγόνια του - iefimerida.gr

Κάθειρξη 25 χρόνια στον παππού-τέρας που βίαζε τα ανήλικα εγγόνια του

Κάθειρξη 25 χρόνια στον παππού-τέρας που βίαζε τα ανήλικα εγγόνια του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανώτερη δυνατή κάθειρξη -25 χρόνια- επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου σε έναν 67χρονο ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό των δύο εγγονιών του. Η κόρη και μητέρα των δύο παιδιών κατήγγειλε ότι βίαζε και την ίδια πριν παντρευτεί.

Το δράμα της μητέρας και των δύο παιδιών ζωντάνεψε στο δικαστήριο, με τη μαρτυρία της να προκαλεί σοκ καθώς η ίδια αποκάλυψε πως ο πατέρας της βίαζε όχι μόνο τα δυο της ανήλικα παιδιά αλλά και την ίδια, επί δύο χρόνια, από το 1985 έως το 1987. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινότητα στο Μεσολόγγι όταν είχε αποκαλυφθεί.

Κατά την ακρόαση, ο 67χρονος υποστήριξε ότι η υπόθεση είναι μια σκευωρία της κόρης του για να του αποσπάσει την περιουσία. Δεν έπεισε ωστόσο το δικαστήριο, καθώς υπήρχε η ιατροδικαστική έρευνα που πιστοποιούσε τον βιασμό των δύο παιδιών (9 και 11 ετών σήμερα).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ