Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν από την ενεργό δράση ο Μίκαελ Σουμάχερ - iefimerida.gr

Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν από την ενεργό δράση ο Μίκαελ Σουμάχερ

Αποσύρεται από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν ο Μίκαελ Σουμάχερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, μία εβδομάδα μετά την αντικατάστασή του από τον Λιούις Χάμιλτον στην Mercedes, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα για δεύτερη φορά στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως δεν μετανιώνει που επέστρεψε στους αγώνες μετά την απόσυρσή του το 2006.

«Αποφάσισα να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν, παρά το γεγονός ότι είμαι ικανός να ανταγωνιστώ με τους καλύτερους πιλότους. Αυτό είναι και που με κάνει περήφανο και γι' αυτό τον λόγο δεν μετάνιωσα ποτέ που επέστρεψα. Αλλά σε κάποιο σημείο πρέπει να αποχαιρετήσεις και αυτό είναι κάτι που θα κάνω στο τέλος της σεζόν», τόνισε αρχικώς ο Γερμανός οδηγός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα δεν ήμουν σίγουρος αν θα είχα το κίνητρο και την ενέργεια που χρειάζονταν για να συνεχίσω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω κάτι αν δεν το νιώθω 100%. Με τη σημερινή απόφαση νιώθω πως απελευθερώθηκα από αυτές τις αμφιβολίες. Δεν είναι φιλοδοξία μου απλώς να οδηγώ, αλλά να μάχομαι για τη νίκη και η απόλαυση της οδήγησης τρέφεται από την ανταγωνιστικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω την Mercedes για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όπως και τους υποστηρικτές μου όλα αυτά τα χρόνια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Κυριώς θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που στάθηκε στο πλευρό μου και μου έδωσε την ελευθερία να ζήσω τις πεποιθήσεις μου και μοιράζονταν την χαρά μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ