Φερέιρα: «Είναι θαύμα που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη» - iefimerida.gr

Φερέιρα: «Είναι θαύμα που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη»

Φερέιρα: «Είναι θαύμα που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε σε συνέντευξή του σε πορτογαλική εφημερίδα πως απολαμβάνει ακόμη την στήριξη της διοίκησης του Παναθηναϊκού, ενώ αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα των «πράσινων» υποστήριξε πως είναι θαύμα ότι η ομάδα αγωνίζεται στην Ευρώπη.

«Πιστεύω ότι έχω ακόμη τη στήριξη της διοίκησης. Τα προβλήματα αντανακλώνται στην καθημερινότητα. Η κατάσταση του Παναθηναϊκού ήταν περίπλοκη από την αρχή και το γεγονός ότι συμμετέχουμε στην Ευρώπη είναι ήδη ένα θαύμα. Τα προβλήματα είναι πολλά. Άγχος, κούραση, έλλειψη εμπιστοσύνης. Πιστεύω ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έρθει μια νίκη που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο», τόνισε αρχικώς ο 66χρονος προπονητής στην «O Jogo», ενώ για τις αποδοκιμασίες κατά του προσώπου του, ανέφερε:

«Αυτοί που με αποδοκιμάζουν τώρα είναι οι ίδιοι που πριν από εβδομάδες με χειροκροτούσαν. Είναι φυσιολογικό».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ