Reuters: Οι προσπάθειες εξυγίανσης της Ελληνικής οικονομίας πέφτουν στο κενό - iefimerida.gr

Reuters: Οι προσπάθειες εξυγίανσης της Ελληνικής οικονομίας πέφτουν στο κενό

Reuters: Οι προσπάθειες εξυγίανσης της Ελληνικής οικονομίας πέφτουν στο κενό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περίπου 4 με 6 εβδομάδες θα είναι έτοιμη και θα δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση της Τρόικα για την πορεία του ελληνικού προγράμματος και την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους σύμφωνα με το Reuters.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο υποστηρίζει πως παρά τις προσπάθειες που καταβάλει η Ελλάδα και παρά τη λήψη μέτρων, η έξοδος από τον φαύλο κύκλο του χρέους είναι όλο και πιο δύσκολος, ενώ οι προσπάθειες για εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας πέφτει στο κενό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως ο προϋπολογισμός του 2013 περιέχει και ενθαρρυντικά στοιχεία, όπως ότι το επόμενο έτος αναμένεται πρωτογενές πλεόνασμα για πρώτη φορά από το 2002.

Ωστόσο οι εκτιμήσεις τόσο για την ύφεση όσο και για το χρέος είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι ανέμεναν οι πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις προ έξι μηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ