Έξαλλοι με τον DSK οι νέοι του γείτονες - iefimerida.gr

Έξαλλοι με τον DSK οι νέοι του γείτονες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα γειτονιά του Ντομινίκ Στρος-Καν έχει αποκλειστεί από δημοσιογράφους, γεγονός που έχει κάνει έξαλλους τους νέους γείτονες του DSK. Το κτίριο, στη γωνία των οδών Μπρόντγουεϊ και Ρέκτορ έχει περικυκλωθεί από τηλεοπτικά συνεργεία που έχουν μετατρέψει την περιοχή σε ένα εξωτερικό στούντιο μετάδοσης ειδήσεων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Νεοϋρκέζοι στην περιοχή να μην είναι ευτυχείς που απέκτησαν έναν τόσο αμφιλεγόμενο νέο γείτονα. Κάποιοι μάλιστα αντιδρούν επιθετικά προς τους δημοσιογράφους, άλλοι πάλι βάζουν τα καλά τους για να φωτογραφηθούν, όσο και αν δεν το παραδέχονται όπως η κυρία Ντέμπι Τάουιλ, κάτοικος του κτιρίου που δήλωσε ότι "Με όλο τον Τύπο και τη δημοσιότητα θα είναι δύσκολο να έρχεται και να φεύγει κανείς από το κτίριο".

Ο μόνος ένοικος πάντως που δε θα εγκαταλείψει το κτίριο νωρίτερα από τις 6 Ιουνίου, είναι ο Ντομινίκ Στρος-Καν που θα παραμείνει μέχρι την ημέρα του δικαστηρίου σε κατ' οίκον περιορισμό, φορώντας στο πόδι του το ειδικό βραχιόλι εντοπισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ