Wall Street Journal: Aναπόφευκτη η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους - iefimerida.gr

Wall Street Journal: Aναπόφευκτη η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Wall Street Journal: Aναπόφευκτη η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναπόφευκτο φαίνεται να είναι ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας σύμφωνα με την Wall Street Journal. Σε άρθρο της η εφημερίδα υποστηρίζει πως βλέπει και ένα σημείο ελπίδας στον προϋπολογισμό της χώρας, επισημαίνοντας πως το 2013 αναμένεται πρωτογενές πλεόνασμα, το πρώτο από το 2002.

Ωστόσο αναφέρει πως «είναι όλο και πιο δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι η οικονομία στην Ελλάδα καταρρέει πιο γρήγορα από ό, τι η Ευρώπη μπορεί να επιδιορθώσει. Η προσπάθεια διάσωσης έχει αφήσει τώρα τους ανθρώπους της Ελλάδα με πέντε συνεχόμενα χρόνια ύφεσης και η ανεργία των νέων βρέθηκε τον Αύγουστο στο 55,4% το υψηλότερο επίπεδο στην ΕΕ, ξεπερνώντας την Ισπανία για πρώτη φορά». Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως όποια και εάν είναι η κατάληξη των μέτρων ύψους 2 δισ. ευρώ ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας φαίνεται αναπόφευκτο.

Παράλληλα ο αρθρογράφος αναφέρει πως η προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας έχει αφήσει τώρα τους ανθρώπους στη χώρα με πέντε συνεχόμενα χρόνια ύφεσης και η ανεργία των νέων βρέθηκε τον Αύγουστο στο 55,4% το υψηλότερο επίπεδο στην ΕΕ, ξεπερνώντας την Ισπανία για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ