Ρίξε το ipad απ΄το αεροπλάνο, αντέχει! - iefimerida.gr

Ρίξε το ipad απ΄το αεροπλάνο, αντέχει!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις είναι οι μεγαλύτεροι φόβοι ενός ιδιοκτήτη laptop (ειδικά αν πρόκειται για ένα πανάκριβο MacBook). Ο πρώτος είναι η κλοπή. Ο δεύτερος είναι να χυθεί επάνω του κάποιο υγρό (νερό, καφές, πορτοκαλάδα). Και ο τρίτος είναι η πτώση. Ευτυχώς, για την τρίτη περίπτωση, η εταιρεία G-Form μοιάζει να έχει τη λύση!

Ενώ τα περισσότερα κινητά θα επιβιώσουν άνετα μία ή περισσότερες πτώσεις από το ύψος ενός τραπεζιού, η κατάσταση είναι διαφορετική με τα laptop: Μια πτώση από 1 μέτρο σε ώρα λειτουργίας στην καλύτερη περίπτωση θα καταστρέψει μόνο το δίσκο, στη χειρότερη το δίσκο, την οθόνη, μπορεί και τη motherboard. Ειδικά αν σπάσει η οθόνη, το κόστος της επισκευής ενδέχεται να ξεπερνάει την αξία ενός νέου (και καλύτερου) υπολογιστή.

Εδώ έρχεται ο ρόλος της G-form και του Extreme Sleeve for Laptops. Πρόκειται για μία θήκη κατασκευασμένη από το υψηλής τεχνολογίας αντικραδασμικό υλικό PORON XRD, ενώ αντίστοιχα υπάρχει η ίδια θήκη και για το iPad.

H εταιρία διατείνεται πως μπορεί να προστατεύσει το ipad ακόμη και από πτώση από αεροπλάνο. Το πρωτοφανές video αποδεικνύει το παραπάνω ισχυρισμό και βάζει σε σκέψεις. Όπως γνωρίζουμε υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξεγελάσεις το θεατή ώστε να βλέπει το απίστευτο. Δεν παύει πάντως να είναι εντυπωσιακό...


Πηγή:http://www.pcsteps.gr/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPad iPhone καινοτομία θήκη G-form
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ