Ο Ραχόι διαψεύδει φήμες που θέλουν την Ισπανία να ζητά βοήθεια το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Ο Ραχόι διαψεύδει φήμες που θέλουν την Ισπανία να ζητά βοήθεια το Σαββατοκύριακο

Ο Ραχόι διαψεύδει φήμες που θέλουν την Ισπανία να ζητά βοήθεια το Σαββατοκύριακο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες που ήθελαν την Ισπανία να ζητά βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την διάσωση της οικονομίας της μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, διέψευσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαριάνο Ραχόι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά κατά την διάρκεια δείπνου που είχε με περιφερειακούς ηγέτες του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού πρακτορείου Europa Press, ο Μαριάνο Ραχόι δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε στους ηγέτες των ισπανικών περιφερειών ότι σχεδιάζει να ζητήσει βοήθεια από την Ευρωζώνη αυτό το Σαββατοκύριακο για την ενεργοποίηση του προγράμματος αγοράς ομολόγων από την ΕΚΤ».

Παράλληλα το Reuters την Δευτέρα δημοσίευσε, επικαλούμενο Ευρωπαίους αξιωματούχους, πως η Μαδρίτη είναι έτοιμη να ζητήσει ένα πρόγραμμα οικονομικής στήριξης από την Ευρωζώνη μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ