Αμφίβολοι για το παιχνίδι με Τότεναμ οι Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι - iefimerida.gr

Αμφίβολοι για το παιχνίδι με Τότεναμ οι Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι

Αμφίβολοι για το παιχνίδι με Τότεναμ οι Χριστοδουλόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νέα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό προέκυψαν στην προπόνηση της Τρίτης ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ για το Europa League την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε ατομικά λόγω ενός αιματώματος στο δεξιό τετρακέφαλο, όπως και ο Κουίνσι εξαιτίας ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική, καθιστώντας αμφίβολη την συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα. Νοκ άουτ για τον αγώνα με τα «σπιρούνια» έχουν τεθεί ήδη οι τραυματίες Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει και στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νίκου Σπυρόπουλου, που απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης.

Στο σημερινό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν αρχικά πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο εναντίον του Αστέρα Τρίπολης εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ