H απόγονος του Δαρβίνου ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Κρήτη - iefimerida.gr

H απόγονος του Δαρβίνου ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Κρήτη

H απόγονος του Δαρβίνου ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόγονος του Δαρβίνου Ρουθ Πάντελ, είναι ευρέως γνωστή στη χώρα μας, όχι μόνο για την ποίηση και τα διηγήματά της, αλλά και για τη μεγάλη της αγάπη για την Ελλάδα, την οποία συχνά επισκέπτεται και μάλιστα φρόντισε να μάθει και ελληνικά. Την ερχόμενη Δευτέρα θα μιλήσει στην Κρήτη στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του.

Η Ρουθ Πάντελ, μέσα και από κείμενά της εκθειάζει τη λαμπρή ιστορία της Ελλάδας και καλεί τον κόσμο να δείξει κατανόηση στην κατάσταση που αντιμετωπίζει σήμερα. Η συγγραφέας θα βρίσκεται στο Ηράκλειο τη Δευτέρα, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΊΤΕ και θα μιλήσει για το θέμα "Δαρβίνος, μετανάστευση και η ανησυχία της ζωής".

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012, ώρα 16:00 στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Λιάνης» του ΙΤΕ, Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ