Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως μισεί την κοινωνική ζωή του - iefimerida.gr

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως μισεί την κοινωνική ζωή του

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως μισεί την κοινωνική ζωή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, όμως ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως το γεγονός πως είναι διάσημος, τον εμποδίζει να απολαύσει πτυχές της κοινωνικής ζωής του.

«Μισώ την κοινωνική μου ζωή! Δεν μπορώ να είμαι ένας κανονικός πατέρας, είμαι σε ένα παιχνίδι όπου παίζει ο γιος μου και αντί να είμαι ένας μπαμπάς όπως όλοι οι άλλοι, ο κόσμος έρχεται και βγάζει φωτογραφίες και μού ζητάει αυτόγραφα. Ή έρχονται και με προσβάλουν ή ακόμα χειρότερα, βρίζουν τον 12χρονο γιο μου», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στο «CNN», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως ο κόσμος δεν γνωρίζει ποιος είναι πραγματικά ο Μουρίνιο:

«Όλοι ξέρουν τον προπονητή των 90 λεπτών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είναι απαραίτητο να είμαι ευχάριστος, είμαι εκεί για να κάνω τη δουλειά μου, για να κερδίσω. Ζω κάθε ματς σαν να ήταν το τελευταίο, έτσι ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει να δει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ