Τσίπρας: Εγκλημα εναντίον του λαού και του Δημοσίου οι αποκρατικοποιήσεις - iefimerida.gr

Τσίπρας: Εγκλημα εναντίον του λαού και του Δημοσίου οι αποκρατικοποιήσεις

Τσίπρας: Εγκλημα εναντίον του λαού και του Δημοσίου οι αποκρατικοποιήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τις αποκρατικοποιήσεις εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στον ΟΠΑΠ.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «στόχος τους είναι να ξεπουλήσουν τη δημόσιο περιουσία όσο-όσο, για να δημιουργήσουν, δήθεν, μια εικόνα αντιστροφής του κλίματος».

«Στην πραγματικότητα αυτό που επιχειρούν είναι ένα έγκλημα εναντίον του ελληνικού Δημοσίου, της ελληνικής οικονομίας και των ελλήνων πολιτών», συνέχισε, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστήριξε ακόμη πως «η στρατηγική τους είναι γνωστή: Πρώτα υποτιμούν την αξία της δημόσιας περιουσίας και στη συνέχεια την ξεπουλάνε σε εξευτελιστικές τιμές για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα αλλά και για να δημιουργήσουν μια οικονομική και εργασιακή ζούγκλα. Η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ΤΑΙΠΕΔ, λέγοντας πως «πρόκειται για έναν οργανισμό που λειτουργεί παράτυπα και παράνομα. Για έναν οργανισμό που εμπλέκεται στον ελάχιστο χρόνο της λειτουργίας του σε δεκάδες υποθέσεις που πρέπει να ερευνηθούν και προκαλούν εύλογα ερωτηματικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ