Πόσοι είναι οι νεκροί Αμερικανοί στο Αφγανιστάν τα τελευταία 11 χρόνια - iefimerida.gr

Πόσοι είναι οι νεκροί Αμερικανοί στο Αφγανιστάν τα τελευταία 11 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νέοι θάνατοι, οι οποίοι σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες εξαιτίας ανταλλαγής πυρών στο Ανατολικό Αφγανιστάν, εκτόξευσαν στα ύψη τον αριθμό των νεκρών Αμερικανών στρατιωτών και άλλων μελών του ευρύτερου αμερικανικού προσωπικού στο Αφγανιστάν από την έναρξη του πολέμου πριν από 11 χρόνια μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με σχετική λίστα του Πενταγώνου, οι νεκροί Αμερικανοί στρατιώτες και πολίτες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Αφγανιστάν έφτασαν τους 2.000!

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε ότι οι προαναφερθέντες δύο θάνατοι Αμερικανών έλαβαν χώρα στην περιοχή Σαγιέντ Αμπάντ της επαρχίας του Βαρντάκ, λόγω ανταλλαγής πυρών μεταξύ στρατιωτών των συμμαχικών δυνάμεων και Αφγανών, όταν ένα μέλος του Αφγανικού Εθνικού Στρατού άνοιξε πυρ σε Αμερικανούς στρατιώτες.

Ξέχωρα από αυτό το γεγονός, το Σάββατο αστυνομικοί ανέφεραν ότι βρήκαν σε δασική περιοχή της επαρχίας του ανατολικού Κουνάρ τα αποκεφαλισμένα πτώματα τριών πολιτών.

Οι τρεις άνδρες είχαν απαχθεί από τους Ταλιμπάν πριν από τρεις μέρες ως ύποπτοι για κατασκοπεία για λογαριασμό της κυβέρνησης και των Νατοϊκών δυνάμεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ