Στη Δικαιοσύνη κατά του Π. Καμμένου προσφεύγει ο Αντρ. Παπανδρέου - iefimerida.gr

Στη Δικαιοσύνη κατά του Π. Καμμένου προσφεύγει ο Αντρ. Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Δικαιοσύνη κατά του πρώην υπουργού της ΝΔ Πάνου Καμμένου προσφεύγει ο αδερφός του πρωθυπουργού Αντρίκος Παπανδρέου, μετά τις δηλώσεις του πρώτου που τον εμπλέκουν σε χρηματιστηριακές συναλλαγές που σχετίζονταν με το ελληνικό χρέος."Για όσα ψευδή και συκοφαντικά δήλωσε εις βάρος μου ο βουλευτής κ.Π.Καμμένος, τόσο σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, όσο και από το βήμα της Βουλής, δηλώνω ότι θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με σκοπό την υπεράσπιση κάθε νομίμου δικαιώματός μου", ανέφερε σε δήλωσή του ο καθηγητής και αδελφός του πρωθυπουργού Αντρίκος Παπανδρέου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ανάλογες κατηγορηματικές διαψεύσεις για τους ισχυρισμούς του κ.Καμμένου, έχουν προβεί και άλλα πρόσωπα που ενέπλεξε στην ίδια υπόθεση, όπως ο επιχειρηματίας Θ.Μαργέλλος και η εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ