H Λίντσεϊ Λόχαν δέχθηκε επίθεση από άντρα που προσκάλεσε στη σουίτα της - iefimerida.gr

H Λίντσεϊ Λόχαν δέχθηκε επίθεση από άντρα που προσκάλεσε στη σουίτα της

H Λίντσεϊ Λόχαν δέχθηκε επίθεση από άντρα που προσκάλεσε στη σουίτα της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελαφρά τραυματίστηκε από την επίθεση που δέχτηκε η Λίντσεϊ Λόχαν από 26χρονο άνδρα, τον οποίον είχε προσκαλέσει στη σουίτα του ξενοδοχείου που μένει στη Νέα Υόρκη, λίγες ώρες μετά τη γνωριμία τους σε κλαμπ της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η ηθοποιός μετά από νυχτερινή έξοδο κάλεσε στη σουίτα μια παρέα φίλων, μεταξύ των οποίων και ο νεαρός Κρίστιαν ΛαΜπέλα, τον οποίο γνώριζε μόλις κάποιες ώρες.

Κάποια στιγμή η Λόχαν εκνευρίστηκε με τον 26χρονο επειδή τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες με το κινητό του και του έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα εκείνος να της επιτεθεί. Αρχικά την έριξε στο κρεβάτι, προκαλώντας της γρατζουνιές, και στη συνέχεια την έπιασε από το λαιμό και την πέταξε στο πάτωμα, μέχρι που μια φίλη της τον τράβηξε από πάνω της, δίνοντας την ηθοποιό τον απαραίτητο χρόνο για να πατήσει το κουμπί του συναγερμού.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον άνδρα, ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση και παρενόχληση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ