Σε «πολιορκία» το ισπανικό Κοινοβούλιο για άλλη μία φορά από τους «Αγανακτισμένους» - iefimerida.gr

Σε «πολιορκία» το ισπανικό Κοινοβούλιο για άλλη μία φορά από τους «Αγανακτισμένους»

Σε «πολιορκία» το ισπανικό Κοινοβούλιο για άλλη μία φορά από τους «Αγανακτισμένο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος δεν έχουν οι διαδηλώσεις στην Ισπανία με αποκορύφωμα την πρωτεύουσα Μαδρίτη όπου εκατοντάδες χιλιάδες συγκεντρωμένοι «πολιόρκησαν» για άλλη μία φορά το Κοινοβούλιο.

Οι διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «Αγανακτισμένων» και βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να εναντιωθούν στα μέτρα λιτότητας που προωθεί η κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι.

«Παραιτηθείτε» και «Δημοκρατία» έγραφαν τα πλακάτ που έφεραν μαζί τους οι διαδηλωτές, ενώ η πόλη σειόταν από το σύνθημα «Αυτοί δεν μας εκπροσωπούν».

Στους δρόμους φυσικά ήταν και χιλιάδες αστυνομικοί οι οποίοι προστάτευαν το Κοινοβούλιο.

«Έρχομαι σε όλες τις διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων από τις 7 Απριλίου 2011», είπε η Νουρία Καμάτσο μία 40χρονη πρώην υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρείας, άνεργη εδώ και τρεις μήνες. «Από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση αυτή, πριν από μερικούς μήνες, δεν βλέπουμε παρά μόνο περικοπές, στην υγεία, στην εκπαίδευση», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι τα δίδακτρα του γιου της, ο οποίος σπουδάζει φιλοσοφία, διπλασιάστηκαν φέτος, από τα 600-700 ευρώ στα 1400. «Οι γονείς μου, που είναι χαμηλοσυνταξιούχοι, πρέπει πλέον να πληρώνουν για τα φάρμακά τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ