Νεαρή γυναίκα σε κατάσταση σοκ μετά από απόπειρα ομαδικού βιασμού - iefimerida.gr

Νεαρή γυναίκα σε κατάσταση σοκ μετά από απόπειρα ομαδικού βιασμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάσταση σοκ νοσηλέυεται από το πρωί σε νοσοκομείο της Πάτρας μια νεαρή κοπέλα, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, λίγο έλλειψε να πέσει θύμα ομαδικού βιαμού από ομάδα λαθρομεταναστών στο κέντρο της πόλης. Η επίθεση αυτή προστίθεται σε μια σειρά περιστατικών που αναστατώνει την πόλη τον τελευταίο χρόνο.

Η άτυχη κοπέλα δέχθηκε την επίθεση ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας. Οι αλλοδαποί της επιτέθηκαν της και προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα.Όμως εκείνη αντιστάθηκε, άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα να μαζευτεί κόσμος για βοήθεια και οι δράστες να αναγκαστούν να τραπούν σε φυγή.

Τρέμοντας και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη, η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί αφωνία από το σοκ που της προκάλεσε η επίθεση και παρέμεινε για νοσηλεία και ψυχολογική υποστήριξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ