Στουρνάρας: «Βαγγέλη με έχεις ξε...» Βενιζέλος: «Δεν είναι προσωπικό» - iefimerida.gr

Στουρνάρας: «Βαγγέλη με έχεις ξε...» Βενιζέλος: «Δεν είναι προσωπικό»

Στουρνάρας: «Βαγγέλη με έχεις ξεκ...» Βενιζέλος: «Δεν είναι προσωπικό»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αποκατάσταση των σχέσεων τους φαίνεται ότι προχώρησαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους συνάντησης στα γραφεία της Ιπποκράτους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Μάλιστα ο τελευταίος, αποχωρώντας, μίλησε για «θαύμα».

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών διακατέχονταν τουλάχιστον από αμοιβαία καχυποψία τους τελευταίους μήνες. Ετσι, η συνάντησή τους στην Ιπποκράτους ξεκίνησε μάλλον μουδιασμένα. Οπως μάλιστα καταγράφεται σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα», όταν ξεκίνησε η συζήτηση επί της ουσία των μέτρων ο κ. Βενιζέλος άρχισε να ρωτάει τον υπουργό Οικονομικών σχετικά με το εάν έχουν γίνει συζητήσεις για την επιμήκυνση, για τη μείωση του χρέους και για το εάν μπορεί να εγγυηθεί ότι πρόκειται για το τελευταίο πακέτο επώδυνων μέτρων.

Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Γιάννης Στουρνάρας φέρεται κάποια στιγμή να είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Μην ανησυχείς. Βέβαια, μου τα 'χεις ρίξει χοντρά όλον αυτό τον καιρό. Μ' έχεις ξ...».

«Γιάννη μου, δεν έχω τίποτε μαζί σου» απάντησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, επαναλαμβάνοντας τη συγκεκριμένη φράση τρεις φορές, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας: «Δεν έχω κάτι προσωπικό, το θέμα είναι πολιτικό», για να του απαντήσει ο Γιάννης Στουρνάρας. «Τι πολιτικό. Μας χωρίζει κάτι;»

Τότε με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Πρέπει να υπάρξει μία αφήγηση όταν θα φθάσουν τα μέτρα στη Βουλή. Πάντως θέλω να αισθάνεται άνετα μαζί μου».

«Εγώ, Βαγγέλη μου, πάντα αισθάνομαι άνετα μαζί σου, δεν έχω κανένα πρόβλημα», αποκρίθηκε ο υπουργός.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Στουρνάρας αποχώρησε από την Ιπποκράτους εμφανώς ικανοποιημένος και είπε στους συνεργάτες του ότι «το κλίμα στη συνάντηση ήταν αναπάντεχα καλό. Ηταν θαύμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ