Με Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο - iefimerida.gr

Με Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ράφικ Τζιμπούρ, αν και ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης στην προπόνηση της Παρασκευής, θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Βασίλη Τοροσίδη, Τζαμέλ Αμπντούν, Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννη Φετφατζίδη, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας γυμνάστηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις τεχνικής και δουλεύοντας πολύ στις στημένες φάσεις και στην τακτική τους, μέσω διτέρματος.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ