Γ. Μιχελάκης: "Με τη συναίνεση η κυβέρνηση κρύβει την αναποτελεσματικότητά της" - iefimerida.gr

Γ. Μιχελάκης: "Με τη συναίνεση η κυβέρνηση κρύβει την αναποτελεσματικότητά της"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως πίσω από τη λέξη συναίνεση προσπαθεί να κρύψει την αναποτελεσματικότητά της, ενώ συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση δεν έχει εμποδιστεί σε τίποτα να κυβερνήσει, να ασκήσει την πολιτική της.

"Στο θέμα, για παράδειγμα, της ΔΕΗ, η πολιτική της ΝΔ είναι πιο επιθετική. Η κυβέρνηση δεν προχωρά σε καμία αποκρατικοποίηση. Στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων το "φιάσκο" του Αστακού και η κατάσταση στο Ελληνικό δεν έχουν να κάνουν με τη συναίνεση. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα αποτελεσματικότητας και την αδυναμία της προσπαθεί να την κρύψει πίσω από το θέμα της συναίνεσης" τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ως "τριπλό συντριπτικό κάταγμα στο πρόβλημα της κυβερνητικής αποτελεσματικότητας και ενδοκυβερνητικής συναίνεσης" χαρακτήρισε ο κ. Μιχελάκης τις διαφορετικές απόψεις στελεχών της κυβέρνησης για το θέμα των απολύσεων στο δημόσιο.

"Κάποιοι υπουργοί, όπως ο κ. Παπακωσταντίνου τις προεξοφλούν, χθες ο κ. Ρέππας σε παρέμβασή του τόνιζε πως κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι θα έχουν δημοσιονομικό αποτέλεσμα αν διώξουμε ανθρώπους που εργάζονται 10-20 χρόνια στο δημόσιο, ο κ. Ραγκούσης μιλώντας στη βουλή είπε χαρακτηριστικά ότι ούτε η τρόικα έθεσε θέμα απολύσεων στο Δημόσιο, αδειάζοντας με καθόλου κομψό τρόπο τον υπουργό Οικονομικών", επεσήμανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, εκφράζοντας την άποψη πως κανείς δεν καταλαβαίνει τελικά τί θέλει να κάνει η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ