«Ο Τζάγκερ είναι ο μοναδικός άντρας που ήθελα να πηδήξω», αποκαλύπτει διάσημος κιθαρίστας - iefimerida.gr

«Ο Τζάγκερ είναι ο μοναδικός άντρας που ήθελα να πηδήξω», αποκαλύπτει διάσημος κιθαρίστας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διαχρονική καψούρα του με τον Μίκ Τζάγκερ -για το πέος του οποίου έχει πει τα καλύτερα- αποκάλυψε ο Πιτ Τάουνσεντ των Who στα πλαίσια της αυτοβιογραφίας του με τίτλο Who I Am που κυκλοφορεί στα μέσα Οκτωβρίου.

«Ο Μικ είναι ο μοναδικός άντρας που ήθελα ποτέ να πηδήξω στα αλήθεια». Αυτό δηλώνει ο Πιτ Τάουνσεντ στα πλαίσια του νέου του βιβλίου το οποίο γράφει τα τελευταία 15 χρόνια. Προσθέτοντας -συγκεκριμένα για το πέος του front man του Rolling Stones- πως είναι «μακρύ, παχύ και πολύ γευστικό». Απαντώντας με τον τρόπο αυτό στα σχόλια του Κιθ Ρίτσαρντς που είχε γράψει ότι ο Μικ δεν ήταν καθόλου προικισμένος.

Στα πλαίσια της ίδιας βιογραφίας η ψυχή των Who κράζει τον Κιθ Μουν («ήταν πολύ μαλάκας μερικές φορές») και αποκαλεί το Woodstock «ένα μάτσο σκατά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ