Διαψεύδει επίσημα ο Ολυμπιακός το επεισόδιο Κάρολ-Μανωλά - iefimerida.gr

Διαψεύδει επίσημα ο Ολυμπιακός το επεισόδιο Κάρολ-Μανωλά

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωσή του, διέψευσε το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που έκανε λόγο για επεισόδιο του Ρόι Κάρολ με τον Κώστα Μανωλά στα αποδυτήρια της ομάδας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας τονίζουν πως επεισόδιο υπήρξε μόνο στη φαντασία του συντάκτη και ξεκαθαρίζουν πως σε ανάλογη περίπτωση, θα ακολουθήσουν την δικαστική οδό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Για μια ακόμα φορά, με ψεύδη και κακόβουλα δημοσιεύματα επιχειρείται από κάποιους να δημιουργηθεί λάθος εικόνα για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport που αναφέρεται σε επεισόδιο μεταξύ Κάρολ και Μανωλά (επεισόδιο που υπήρξε μόνο στη φαντασία του συντάκτη του κειμένου) είναι συκοφαντικό για τους ποδοσφαιριστές και τον σύλλογο.

Η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τέτοιες πρακτικές δεν αγγίζουν τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και ότι πλέον θα ακολουθείται η νομική οδός ώστε να διαφυλαχθεί ο επαγγελματισμός των ποδοσφαιριστών που θίγεται με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Επίσης, ξεκαθαρίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού δεν κινδυνεύει ούτε από έντυπες ούτε από διαδικτυακές συκοφαντίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ