Κινέζος ποπ σταρ δηλώνει - χωρίς ντροπή - ερωτευμένος με ανήλικο κοριτσάκι - iefimerida.gr

Κινέζος ποπ σταρ δηλώνει - χωρίς ντροπή - ερωτευμένος με ανήλικο κοριτσάκι

Κινέζος ποπ σταρ δηλώνει - χωρίς ντροπή - ερωτευμένος με ανήλικο κοριτσάκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στην Ελλάδα να είναι παντελώς άγνωστος, όμως ο 24χρονος Ζανγκ Μουγί στη χώρα του την Κίνα είναι ποπ σταρ είδωλο πρώτου μεγέθους, με χιλιάδες φανατικές θαυμάστριες να τσιρίζουν κάθε φορά που τον βλέπουν. Αυτός όμως δηλώνει ότι έχει βρει την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ενώ λοιπόν οι Κινέζες λιώνουν για ένα του βλέμμα, εκείνος έχει μάτια μόνο για την Ακάμα Μίκι, η οποία είναι συμπατριώτισσά του που ζει μόνιμα στον Καναδά και εργάζεται ως μοντέλο. Το μεγαλύτερό τους πρόβλημα όμως δεν είναι ότι τους χωρίζει ο μισός πλανήτης, αλλά ότι η Ακάμα έχει τα μισά του χρόνια.

Ο Μουγί προκάλεσε σοκ στις θαυμάστριές του – και στους γονείς τους κατά πάσα πιθανότητα– όταν πρόσφατα, εκδήλωσε δημοσίως τον έρωτά του για την 12χρονη Ακάμα. Λίγο μετά τα 12α γενέθλια της Μίκι, ο Μουγί της έγραψε στο twitter: «Περιμένω να περάσουν άλλα τέσσερα γενέθλιά σου για να μπορώ να σε παντρευτώ», κι εκείνη του απάντησε: «Κι εγώ περιμένω για να μεγαλώσω τόσο, ώστε να μπορώ να σου πω το "ναι"».

Μάλιστα, όταν μαθεύτηκε το ολίγον απρεπές ειδύλλιο και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ο Μουγί θέλησε να κάνει τους επικριτές να σωπάσουν γράφοντας στο twitter: «Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Θα συνεχίσουμε και θα επιμείνουμε και θα μείνουμε μαζί».

Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και 4 χρόνια. Οι γονείς της Μίκι είχαν προσλάβει τον Μουγί για να της κάνει μαθήματα φωνητικής, προκειμένου εκείνη να λάβει μέρος σε καλλιστεία για παιδιά-μοντέλα. Η μικρή πήρε μέρος στον διαγωνισμό και νίκησε. Έκτοτε έχει ηχογραφήσει αρκετές μπαλάντες μαζί με τον Μουγί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ