Δεν άντεξαν χώρια για πολύ καιρό Ζόι Σαλντάνα και Μπράντλεϊ Κούπερ [εικόνα] - iefimerida.gr

Δεν άντεξαν χώρια για πολύ καιρό Ζόι Σαλντάνα και Μπράντλεϊ Κούπερ [εικόνα]

Δεν άντεξαν χώρια για πολύ καιρό Ζόι Σαλντάνα  και Μπράντλεϊ Κούπερ [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ζόι Σαλντάνα, οι οποίοι μπορεί να χώρισαν τον περασμένο Μάρτιο, αλλά εθεάθησαν προσφάτως σε τρυφερές στιγμές.

Οι παπαράτσι συνέλαβαν τους δύο ηθοποιούς έξω από κινηματογράφο του Χόλιγουντ, με το 37χρονο Κούπερ να έχει περασμένο το χέρι του στον ώμο της ηθοποιού και να γελάει περιχαρής.

Σύμφωνα με άτομο που ήταν στην ίδια αίθουσα και μίλησε στο περιοδικό Us Weekly, «ο Μπράντλεϊ είχε καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας το χέρι του περασμένο στον ώμο της Ζόι και εκείνη έγειρε το κεφάλι της στην αγκαλιά του. Δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν το γεγονός ότι είναι και πάλι μαζί».

Οι δυο τους γνωρίζονται από το 2011 και η σχέση τους ξεκίνησε μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Ζόι Σαλντάνα από τον επί 11 χρόνια σύντροφό της, Κιθ Μπράιτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ