Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μας επιτέθηκαν μαυροφορεμένοι ακροαριστεροί - iefimerida.gr

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μας επιτέθηκαν μαυροφορεμένοι ακροαριστεροί

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Μας επιτέθηκαν μαυροφορεμένοι ακροαριστεροί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από «μαυροφορεμένους ακροαριστερούς αναρχοαυτόνομους» καταγγέλλουν πως δέχθηκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατά την διάρκεια πορείας τους στην Θεσσαλονίκη.

Το κόμμα είχε συμμετάσχει στην πορεία διαμαρτυρίας, στα πλαίσια της Γενικής Πανελλήνιας Απεργίας κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Στην ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τονίζουν πως οι συμμετέχοντες με το κόμμα «δέχτηκαν βίαιη επίθεση από συντεταγμένη ομάδα μαυροφορεμένων ακροαριστερών αναρχοαυτόνομων».

Στην συνέχεια τονίζεται ότι «τα μαύρα μπλουζάκια της βίας απέδειξαν σήμερα ότι εχθρός τους είναι η Ελλάδα της Δημοκρατίας.

Επιτέθηκαν βίαια, υβρίζοντας, προπηλακίζοντας και χτυπώντας τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ επειδή επέλεξαν να κρατούν στα χέρια τους την Ελληνική Σημαία».

Καταλήγοντας, το κόμμα του Πάνου Καμμένου τονίζει πως «Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται και δηλώνουμε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα Εθνικά μας σύμβολα και την Εθνική κυριαρχία.

Οι πολιτικές των μνημονίων γεννούν εξαθλίωση, ταπείνωση και εξτρεμισμό.

Δεν θα περάσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ