Μαντσίνι: «Μερικοί προπονητές πρέπει να το βουλώνουν» - iefimerida.gr

Μαντσίνι: «Μερικοί προπονητές πρέπει να το βουλώνουν»

Μαντσίνι: «Μερικοί προπονητές πρέπει να το βουλώνουν»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της Αστον Βίλα, Πολ Λάμπερτ κατά την διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων για το τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ (4-2 νίκησε η Βίλα) και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφερόμενος στο περιστατικό τόνισε πως έχει κουραστεί με την συμπεριφορά κάποιων προπονητών και καλύτερο θα ήταν να μη μιλάνε. «Έχω κουραστεί με αυτούς τους προπονητές. Εγώ δεν του είπα (σ.σ. εννοεί τον Λάμπερτ) τίποτα, ρώτησα απλώς τον τέταρτο αν θα έπρεπε ο αντίπαλος να παρατηρηθεί και εκείνος ήρθε προς το μέρος μου. Ορισμένοι προπονητές πρέπει απλώς να το βουλώνουν», δήλωσε εκνευρισμένος ο 49χρονος προπονητής και στη συνέχεια άφησε αιχμές για την συμπεριφορά των συναδέλφων του όταν επισκέπτονται την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Μερικές φορές αυτοί οι προπονητές όταν επισκέπτονται κάποια γήπεδα, δεν λένε τίποτα, αν και ο άλλος προπονητής μιλάει συνεχώς. Οταν πηγαίνουν στο "Ολντ Τράφορντ", δεν λένε τίποτα. Οταν ο άλλος προπονητής μιλάει στον διαιτητή, κάθονται πάντα στον πάγκο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ