Η Μαντόνα προκαλεί ξανά: Αποκάλεσε τον Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μαντόνα προκαλεί ξανά: Αποκάλεσε τον Ομπάμα «μαύρο μουσουλμάνο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολιτική παρέμβαση η οποία προκάλεσε σάλο έκανε η Μαντόνα, όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην Ουάσινγκτον και μιλώντας στο κοινό, αποκάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, «μαύρο μουσουλμάνο».

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι γνωστό ότι υποστηρίζει φανατικά τον Μπαράκ Ομπάμα σε βαθμό που να γράφει στο σώμα της το όνομά του, είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της: «Είναι φανταστικό και απίστευτο αν σκεφτείς ότι έχουμε έναν αφροαμερικανό στο Λευκό Οίκο. Έχουμε έναν μαύρο μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο. Σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα και ο Ομπάμα μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, οπότε στηρίξτε τον».

Ωστόσο, αυτό της το σχόλιο θεωρήθηκε προκλητικό από πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, αναγκάζοντας τελικά την τραγουδίστρια να δηλώσει δημόσια ότι η αναφορά στη θρησκεία του Ομπάμα ήταν ένα αστείο. «Ειρωνευόμουν στη σκηνή. Ναι, γνωρίζω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος, παρότι γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι είναι. Και τι πειράζει αν ήταν; Το επιχείρημά μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα σε ποιον προσεύχεται. Δεν με ενδιαφέρει η θρησκεία του Ομπάμα, ούτε πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν άλλο στην Αμερική» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2008 που εξελέγη πρόεδρος ο Ομπάμα πολλοί αντίπαλοί του έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο πρόεδρος είναι μουσουλμάνος αλλά το κρύβει, ενώ υποστηρίζουν ότι δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ