Στουρνάρας: Στα 13-15 δισ. ευρώ το κόστος της επιμήκυνσης - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Στα 13-15 δισ. ευρώ το κόστος της επιμήκυνσης

Στουρνάρας : Στα 13-15 δισ. ευρώ το κόστος της επιμήκυνσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα θα χρειαζόταν επιπρόσθετα κεφάλαια ύψους 13 – 15 δισ. ευρώ για τη χρηματοδότηση μιας διετούς επιμήκυνσης του προγράμματος προσαρμογής, δήλωσε σήμερα στο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως το χρηματοδοτικό αυτό κενό μπορεί να καλυφθεί χωρίς να επιβαρυνθούν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι.

Ο κ. Στουρνάρας επιβεβαίωσε επίσης πως το δημοσιονομικό κενό της Ελλάδας σε σχέση με τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2013 -2014 παραμένει στα 13-15 δισ. ευρώ.

«Υπολογίζουμε ότι το χρηματοδοτικό κενό που θα δημιουργηθεί αν πάρουμε τη διετή παράταση θα διαμορφωθεί στα 13 με 15 δισ. ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που ανεβάζουν το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας στα 30 δισ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ