Πεντάχρονη τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα μέσα σε παιδικό σταθμό - iefimerida.gr

Πεντάχρονη τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα μέσα σε παιδικό σταθμό

Πεντάχρονη τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα μέσα στον παιδικό σταθμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιμόφυρτο σωριάστηκε στο έδαφος το μεσημέρι της Δευτέρας ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, ενώ έπαιζε στο προαύλιο του παιδικού σταθμού. Εκπληκτοι οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι η μικρή είχε δεχθεί μια σφαίρα στο αριστερό της μάγουλό.

Το περιστατικό συνέβη σε παιδικό σταθμό της οδού Προύσου στο Μενίδι. Η πεντάχρονη, η οποία ένιωσε ένα κάψιμο στο μάγουλο και σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτη, χωρίς κανένας από όσους βρίσκονταν στο χώρο να μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει τραυματιστεί από σφαίρα στο αριστερό μάγουλο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και διενεργεί έρευνα για το περιστατικό. Ολα, πάντως, δείχνουν πως κάποιοι πυροβόλησαν άσκοπα στον αέρα και η σφαίρα κατέληξε στο πρόσωπο του παιδιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ