Μηχανοδηγός του ΟΣΕ πήγαινε στη δουλειά για να κλέβει πετρέλαιο - iefimerida.gr

Μηχανοδηγός του ΟΣΕ πήγαινε στη δουλειά για να κλέβει πετρέλαιο

Μηχανοδηγός του ΟΣΕ πήγαινε στη δουλειά για να κλέβει πετρέλαιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια κακιά συνήθεια είχε αποκτήσει ένας μηχανοδηγός του ΟΣΕ στις Σέρρες, η οποία τον έφερε αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη. Ο ίδιος μαζί με τέσσερις συνεργούς του έκλεβαν πετρέλαιο από σταθμευμένες εμπορικές αμαξοστοιχίες.

Το σχέδιο που είχαν οργανώσει ήταν πολύ απλό. Ο μηχανοδηγός υποδείκνυε στους συνεργούς του σε ποια σημεία του Σιδηροδρομικού Σταθμού στο Στρυμονοχώρι Σερρών μπορούσαν να βρουν σταθμευμένες εμπορικές αμαξοστοιχίες για να αρπάξουν το πετρέλαιο.

Ο μηχανοδηγός και οι τρεις συνεργοί του ηλικίας 54, 49, 46 και 43 χρόνων συνελήφθησαν τελικά μέσα σε ένα φορτηγό, έχοντας μαζί τους 256 λίτρα πετρελαίου σε 16 πλαστικά δοχεία των 16 λίτρων το καθένα! Όπως διαπιστώθηκε, τα είχαν αντλήσει λίγο νωρίτερα από μια μηχανή του Ο.Σ.Ε., η οποία ήταν σταθμευμένη στον σταθμό του Στρυμονοχωρίου.

Τελικά αποδείχθηκε πως τους τελευταίους δυο μήνες, είχαν διαπράξει άλλες τρεις κλοπές καυσίμων από μηχανές εμπορικών αμαξοστοιχιών του Ο.Σ.Ε. που ήταν σταθμευμένες στον ίδιο σταθμό στις Σέρρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ