Ο Αλαφούζος ετοιμάζει αλλαγές στη διοίκηση του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Ο Αλαφούζος ετοιμάζει αλλαγές στη διοίκηση του Παναθηναϊκού

Europa League
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο, προβλημάτισε για ένα ακόμη παιχνίδι με την κακή εμφάνισή του και έμεινε από τα τέλη Σεπτεμβρίου εννιά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» έχουν να κερδίσουν από τον αγώνα της πρεμιέρας στη Super League με τον Λεβαδειακό (25/8) και με δύο ισοπαλίες και μία ήττα από τον Πανθρακικό, βρίσκεται μόλις στην 13η θέση του πρωταθλήματος (έχει το -2 από την τιμωρία για τα επεισόδια στο περυσινό ντέρμπι), ενώ υπέστη βαριά ήττα από την Μάριμπορ στο Europa League. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει να στηρίζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όμως κρίσιμα θα είναι τα αποτελέσματα στα επόμενα τρία παιχνίδια του «τριφυλλιού» σε Ελλάδα και Ευρώπη (Αστέρας Τρίπολης εντός, Τότεναμ εντός για το Europa League και Skoda Ξάνθη εκτός) για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής.

Οσον αφορά τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει ο ίδιος την προεδρία της «πράσινης» ΠΑΕ στο απογευματινό Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ θα στελεχώσει το Δ.Σ. με άτομα της εμπιστοσύνης του. Θέση αντιπροέδρου θα αναλάβει πιθανότατα ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ υπάρχουν σενάρια πως θα επιστρέψει σε ρόλο αντιπροέδρου ο Άγγελος Φιλιππίδης, εννέα χρόνια μετά την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ