Τα ζώδια της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ο αισθηματικός τομέας δέχεται τα αποτελέσματα τις πίεσης που νιώθετε στην δουλειά σας, με συνέπεια να αποστασιοποιείστε από το ταίρι σας και να μην έχετε διάθεση για έρωτες. Ο διάλογος μαζί τους, μπορεί να λύσει προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο. Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Χρειάζεται να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με τον σύντροφό σου.

Ταύρος

Αισθηματικά, είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά, από τις δύσκολες καταστάσεις που θα περάσετε. Από καιρό υπάρχουν άτομα που περιμένουν να κάνετε κάποια λανθασμένη κίνηση, για αυτό να είστε προσεκτικοί. Βοηθός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν κάποια έξοδα ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα σημαντικά ραντεβού.

Δίδυμοι

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Η προσοχή σας είναι στράμενη στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας για έρωτες να είναι περιορισμένη. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι, το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στη δουλειά σας, θα περιμένετε εντάσεις και αλλαγές αφού πρόκειται να συμβούν γεγονότα, που κατά βάθος τα αναμένατε, αλλά δεν μπορούσατε να φαναστείτε πως θα διαδραματιστούν τόσο άμεσα και με τέτοιο τρόπο.

Καρκίνος

Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και προσπαθείστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν.

Λέων

Από την μια μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας από εκεί που δεν το περιμένετε. Ζητείστε και τη γνώμη των αγαπημένων σας προσώπων και κινηθείτε ανάλογα. Μην επιτρέψετε το άγχος και η εσωστρέφεια να σας καταβάλουν. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Παρθένος

Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Οι δεσμευμένοι που έχετε τυχόν προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι ένα καλό διάστημα για να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα έχει βελτιωθεί αρκετά.

Ζυγός

Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί είναι κάτι παροδικό. Θα προκύψουν ορισμένες καταστάσεις που θα πρέπει να τις χεριστείτε με έξυπνους τρόπους, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Παράλληλα θα προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και η διάθεση σας θα ανέβει, αφού θα δείτε ότι αναγνωρίζεται το έργο σας. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους και τα σχέδιά σας, για να απολαύσετε αργότερα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Φροντίστε να τις αρπάξετε γρήγορα και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

Σκορπιός

Ισορροπήστε τις υποχρεώσεις σας ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγετε την σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Προωθείστε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις αυτήν την περίοδο που θα είναι για εσάς πιο ευνοϊκά τα πράγματα. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Τοξότης

Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να αποσπά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτήν την εβδομάδα. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, μελετήστε προσεκτικά τις προσφορές εργασίας που θα σας γίνουν. Στα οικονομικά σας κάποιες επενδύσεις σας, ίσως να μην είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες, όσο περιμένατε.

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε γνωριμίες ή συναντήσεις που προκύπτουν με άτομα κύρους. Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας. Ορισμένοι θα αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα και θα βιώσετε συναισθηματικές συγκινήσεις. Στα οικονομικά σας, κάνετε μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με άνεση στις υποχρεώσεις σας.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται ακόμη να υπάρξουν και προκλήσεις ή εντάσεις με τους συνεργάτες σας, Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση προκειμένου να μην έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Οι ανακατατάξεις που θα συμβούν θα είναι αρκετές και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας

Ιχθείς

Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε λύσεις. Αν έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι καλύτερα να το μεθοδεύσετε για την επόμενη εβδομάδα. Από καιρό περιμένουν να κάνετε κάποια λανθασμένη κίνηση, για αυτό να είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Βαλεντίνου για να την περάσετε μόνοι σας οργανώνοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας και περνώντας μια αξέχαστη βραδιά μαζί του.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ