Εγκατέλειψε στην παγωνιά τον σκύλο του, που έπασχε από βαριάς μορφή καρκίνο - iefimerida.gr

Εγκατέλειψε στην παγωνιά τον σκύλο του, που έπασχε από βαριάς μορφή καρκίνο

Εγκατέλειψε στην παγωνιά τον σκύλο του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό εγκατάλειψης ζώου συνέβη στο Κόβεντρυ, όταν άγνωστος εγκατέλειψε έναν σκύλο ράτσας Ροτβάιλερ, ο οποίος υπέφερε από βαριάς μορφής καρκίνο, έξω από ένα καταφύγιο ζώων, το βράδυ, σε θερμοκρασίες παγωνιάς.

Όπως δημοσιεύει η DailyMail.co.uk, τον άνδρα τον έχουν καταγράψει οι κάμερες να φεύγει από τον χώρο.

Το άτυχο ζώο είχε διαγνωστεί να πάσχει από προχωρημένης μορφής καρκίνο έχοντας μεγάλους όγκους στο σώμα του. Η μόνη λύση για αυτό ήταν να του γίνει ευθανασία, όμως ο ιδιοκτήτης του, ανεύθυνα προτίμησε να το αφήσει να βασανίζεται χωρίς αυτό να μπορεί να κάνει τίποτα.

Τελικά μετά από πολλές ώρες και μετά από μία παγωμένη κυριολεκτικά νύχτα, ένας υπάλληλος του καταφυγίου βρήκε τον Χάρρις τελικά να κάθεται υπομονετικά περιμένοντας κάποιος να τον σώσει.

Αφού έγινε η διάγνωση, ο Χάρρις βρέθηκε να πάσχει από καρκίνο των οστών ο οποίος είχε περικυκλώσει τα κόκκαλά του. Τελικά προκειμένου να τον απαλλάξουν από τους πόνους αναγκάστηκαν να τον κοιμίσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ