Το νέο αμόρε της Σαρλίζ Θερόν αποδεικνύει ότι όντως ο έρωτας είναι τυφλός [εικόνα] - iefimerida.gr

Το νέο αμόρε της Σαρλίζ Θερόν αποδεικνύει ότι όντως ο έρωτας είναι τυφλός [εικόνα]

Το νέο αμόρε της Σαρλίζ Θερόν αποδεικνύει ότι όντως ο έρωτας είναι τυφλός [εικόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Σαρλίζ Θερόν να θεωρείται μια από τις πιο ωραίες γυναίκες του Χόλιγουντ, μάλλον όμως ο παράγοντας εξωτερική εμφάνιση δεν σημαίνει τίποτα για την ίδια, κρίνοντας από το νέο της έρωτα.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, η 37χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει βρει εδώ και κάποιους μήνες τον έρωτα στο πρόσωπο του 41χρονου κωμικού Έρικ Στόουνστριτ, ο οποίος μάλλον διαθέτει φοβερό χιούμορ και κρυφά χαρίσματα, αφού εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με την εκρηκτική νέα αγαπημένη του.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στο Λος Άντζελες στην αρχή του έτους, ενώ τον Απρίλιο φωτογραφήθηκαν μαζί σε επίσημο δείπνο στο Λευκό Οίκο. Αρχικά η σχέση τους ήταν μόνο φιλική, όμως κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τις φήμες, ο Έρικ έγραψε στο twitter του πριν από δύο μέρες: «Θα ήθελα ο κόσμος να σταματήσει να διαδίδει φήμες ότι εγώ και η Σαρλίζ είμαστε ζευγάρι γιατί η Χάλι Μπέρι έχει αρχίσει να ζηλεύει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ