Πορνογραφία του θανάτου: Ιστοσελίδες με ειδίκευση στη φρίκη! [εικόνες] - iefimerida.gr

Πορνογραφία του θανάτου: Ιστοσελίδες με ειδίκευση στη φρίκη! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληκτρολογώντας στο Google τη διεύθυνση kaotic.com, η μηχανή αναζήτησης σε ενημερώνει με πολύ συνοπτικό τρόπο, που όμως τα λέει όλα, για το τι σε περιμένει: σοκαριστικά βίντεο ακραίας γραφικής βίας και σεξουαλικού περιεχομένου, με αληθινούς καυγάδες, ατυχήματα, αυτοκτονίες, εκτελέσεις, αυτοπυρπολήσεις. Το πανδαιμόνιο της πραγματικής ζωής «αιχμαλωτισμένο» από τον φακό της βιντεοκάμερας.

Το σεξ δεν είναι πια άσεμνο. Δεν αρκεί. Εδώ και πολύ καιρό έχει πάψει να είναι συνώνυμο της αισχρότητας ούτε προκαλεί αισθήματα ντροπής και αποστροφής. Το σεξ είναι νόμιμο. Μπορείς να το κάνεις, να το δεις, να μιλήσεις γι' αυτό δίχως περιορισμούς, τουλάχιστον όχι σημαντικούς. «Μόνο ο θάνατος είναι πορνογραφικός», είχε πει κάποτε ο Γάλλος κοινωνιολόγος Ζαν Μποντριγιάρ.

Πορνογραφία του θανάτου: Ιστοσελίδες με ειδίκευση στη φρίκη! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Μπαίνοντας» στην ιστοσελίδα, το μάτι «υπερφορτίζεται» από ατέλειωτους καταλόγους βιντεοσκοπημένων σκηνών της καθημερινής ζωής από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης: ΗΠΑ, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική...

Ένα μωσαϊκό από γεννητικά όργανα σε συνουσία, διαμελισμένα σώματα στη μέση του δρόμου, τεταμένα οπίσθια, λιωμένα κεφάλια ατόμων που έδωσαν τέλος στη ζωή τους πέφτοντας από τον έκτο όροφο του σπιτιού τους, αποκεφαλισμοί παραβατών στο Αφγανιστάν, σέξι ημίγυμνα θηλυκά σώματα θύματα τροχαίου ξαπλωμένα στη μέση του δρόμου με κομμένα πόδια, λίμνες αίματος πλάι σε πολτοποιημένα κουφάρια – μία πραγματική γκαλερί ωμοτήτων...

Πάντα βρίσκεται κάποιος μάρτυρας για να τα καταγράψει με το κινητό του, την ψηφιακή βιντεοκάμερά του ή το iPhone του. Και καθώς βλέπεις τη σκηνή, ακούς και τα σχόλια των καταγραφέων: τις αντιδράσεις αποστροφής τους, τις κραυγές τους, ενίοτε τα ειρωνικά γέλια τους.

Οι τίτλοι απόλυτα κατατοπιστικοί: «Άνθρωπος τιμωρείται με πυρπόληση, μαζικό ξυλοδαρμό και θανάτωση δια πυροβολισμού στην Κένυα», «Σύζυγος βιντεοσκοπεί το μισάνοιχτο αιδοίο της κοιμώμενης συζύγου του», «Υπέρβαρος δεν μπορεί να βγει από το τζακούζι και σπάει τα μούτρα του», «Φοιτήτριες κολεγίου δείχνουν τα απόκρυφά τους σε αυνανιζόμενο γέρο», «Κινέζα βιάζεται στο πίσω κάθισμα ταξί», «Νταλίκα πολτοποιεί δωδεκάχρονη», «Γυναίκα υπάλληλος πυροβολείται κατ' επανάληψη στο γραφείο της», «Διαμελισμένο σώμα Φιλιππινέζας από τον εραστή της», «Θύμα τροχαίου με τα σωθικά χυμένα στην άσφαλτο», «Χρήστες μεθαμφεταμίνης σε κρίση», «Συνέντευξη τεσσάρων βαριά σχιζοφρενών ατόμων σε άσυλο», «Άνδρας πλήττεται από κεραυνό», «Κοντινά πλάνα σε περιττώματα κατοικιδίων», «Εκταφές αποσυντιθεμένων πτωμάτων στον Τρίτο Κόσμο».

Μία πληθώρα φρικαλεότητας για «μουδιασμένες» από τον υπερκορεσμό αισθήσεις που επειδή ακριβώς έχουν «μουδιάσει» αποζητούν διαρκώς κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...

Όπως αναγράφεται στην αρχική σελίδα των αρχιερέων του gore εμπνευστών του ιστότοπου www.rotten.com:

Όταν γεμίσει η Κόλαση, οι Νεκροί θα ανέλθουν στη γη.

Φέρνουμε στην οθόνη σας ωμή βαναυσότητα από το 1996

Ένα αρχείο σοκαριστικής γραφικής βίας για μία αληθινά δυσάρεστη εμπειρία!

Πορνογραφία του θανάτου: Ιστοσελίδες με ειδίκευση στη φρίκη! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πορνογραφία του θανάτου: Ιστοσελίδες με ειδίκευση στη φρίκη! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πορνογραφία του θανάτου: Ιστοσελίδες με ειδίκευση στη φρίκη! [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ