Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας είναι εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας, δεν έχει πρόγραμμα - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας είναι εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας, δεν έχει πρόγραμμα

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας είναι εκτός πραγματικότητας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή είναι η επίθεση που εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «εκτός πραγματικότητας».

Αναφερόμενος στην κριτική που έκανε ο κ. Τσίπρας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε: «Κενός προγράμματος, εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας, ο κ. Τσίπρας επιμένει σε μια ακατάσχετη υποσχεσιολογία, ποντάροντας στον ξεπερασμένο λαϊκισμό του κρατισμού. Δικαιολογεί, έτσι, πλήρως την καταβαράθρωση της όποιας πολιτικής του αξιοπιστίας».

Στην συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως «όταν, επίσης, ο κ. Τσίπρας υιοθετεί συκοφαντική ανθελληνική φημολογία περί αμερικανικών προεκλογικών συνωμοσιών και επιμένει να θεωρεί διαπραγματευτικό «όπλο» την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, τότε δικαιολογεί και την εκτίμηση ότι είναι ο πλέον συνεπής υπηρέτης του λόμπι της δραχμής».

Ο Σίμος Κεδίκογλου σχολίασε και την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος από τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζοντας πως: «Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον κ. Τσίπρα τη διαφορά μεταξύ των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου και των ανακοινώσεων του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Πάλι βιάστηκε να μιλήσει πριν ενημερωθεί. Του έχουμε ξαναπεί πρώτα να μελετάει και μετά να μιλάει. Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ