Δεκαεξάχρονη κάλεσε κατά λάθος 150.000 άτομα στο πάρτι της μέσω facebook - iefimerida.gr

Δεκαεξάχρονη κάλεσε κατά λάθος 150.000 άτομα στο πάρτι της μέσω facebook

Δεκαεξάχρονη κάλεσε κατά λάθος 150.000 άτομα στο πάρτι της μέσω facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μικρή παράλειψη μίας 16χρονης Ολλανδής, έθεσε σε κατάσταση επιφυλακής τις αρχές της πόλης Χάρεν στη βόρεια Ολλανδία αφού το ήσυχο πάρτι γενεθλίων που ονειρευόταν θα μοιάζει πιο πολύ με επεισόδιο της εκπομπής super sweet 16. Δηλώνοντας δημόσια το πάρτι (και την διεύθυνση!) της στο facebook είδε ξαφνικά τους προσκεκλημένους να φτάνουν τους 150.000

Η αρχική πρόθεση της κοπέλας ήταν να καλέσει μόνο λίγους φίλους της, αλλά ξέχασε να «κλειδώσει» το event που έφτιαξε στο facebook ως πρόσκληση για το πάρτι με αποτέλεσμα να λάβουν την «προσωπική» πρόσκληση τουλάχιστον 24.000 άτομα, από τα οποία απάντησα ότι θα έρθουν τα 2.400

Εκτός αυτού, πολλοί χρήστες του διαδικτύου διαφήμισαν εν αγνοία της το πάρτι της,φτιάχνοντας σελίδες και blogs αφιερωμένα σ' αυτό, στα οποία μάλιστα αναφέρουν και τη διεύθυνση του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να έχουν συνολικά απαντήσει ότι θα παρευρεθούν τουλάχιστον 150.000 άτομα (μέχρι τώρα)

Οι αρχές της πόλης φυσικά τρέχουν και δε φτάνουν αφού η μόλις 18.000 κατοίκων πόλη Χάρεν αναμένεται να κατακλυστεί από κόσμο που δε θα είναι και ιδιαίτερα εύκολο να τους διαχειριστούν. Έτσι το δημοτικό συμβούλιο του Χάρεν, αποφάσισε να πάρει έκτακτα μέτρα για να αντιμετωπίσει μια ενδεχόμενη «εισβολή γλεντζέδων» και σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετατρέψουν το πάρτι γενεθλίων σε γιορτή για όλη την πόλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ