Γ.Πεταλωτής: "Γελοιότητα και αθλιότητα" οι ισχυρισμοί του Π.Καμμένου - iefimerida.gr

Γ.Πεταλωτής: "Γελοιότητα και αθλιότητα" οι ισχυρισμοί του Π.Καμμένου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο πρώην υπουργός Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντας προσωπικά τον πρωθυπουργό ως 'έμμισθο broker ξένων κερδοσκόπων'.

Χαρακτηρίζοντας ως 'γελοιότητα' και 'αθλιότητα' τους ισχυρισμούς του κ.Καμμένου, ο κ.Πεταλωτής, ζήτησε την αποδοκιμασία του από τη ΝΔ, σημειώνοντας πως σε προηγούμενη σχετική έκκλησή του, δεν υπήρξε δημόσια δήλωση του 'υπευθύνου' Γιάννη Μιχελάκη, ημί μόνον ένα 'ουδέν σχόλιον' κατά τη διάρκεια της καθημερινής του ενημέρωσης. Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση θεωρεί πως η ΝΔ καλύπτει τον βουλευτή της, υιοθετώντας τους ισχυρισμούς του ως επίσημη θέση της. Ειδικά για τον κ.Καμμένο, υποστήριξε ότι βρίσκεται σε 'διατεταγμένη υπηρεσία', κατηγορώντας τον για 'απέραντη συνομωσιολογία' και 'εφεύρεση στοιχείων'.

O κ.Πεταλωτής κατέληξε λέγοντας πως "ο κ. Καμμένος είναι γνωστός και ο τρόπος του και αυτά που λέει, εδώ και καιρό. Αλλά η Ν.Δ. ως υπεύθυνο κόμμα και επίσημα, θα πρέπει να τοποθετηθεί άμεσα. Αλλιώς ταυτίζεται με την ανευθυνότητα, τη γελοιότητα και την αθλιότητα του κ. Καμμένου"...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ