Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο - iefimerida.gr

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σάλκε για τον 2o όμιλο του Champions League, καθώς επέστρεψε στο γήπεδο που «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά.

Ο 20χρονος αμυντικός χειροκροτήθηκε από τους περισσότερους οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω του αντιπροέδρου της, Σάββα Θεοδωρίδη, τον βράβευσε με τιμητική πλακέτα, καθώς από τον Ολυμπιακό ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο διεθνής άσος στο 38ο λεπτό σκόραρε με κεφαλιά, που ακυρώθηκε λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ πάνω στον Μπάλας Μέγιερι. Ο Παπαδόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το τέρμα που δεν μέτρησε, κάτι που εξόργισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που τον αποδοκίμασαν έντονα γι' αυτό, ενώ αρχικώς τον είχαν χειροκροτήσει.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ