Γιατί ο Γιώργος Οικονομέας νιώθει μια ταύτιση με την Κέιτ Μίντλετον - iefimerida.gr

Γιατί ο Γιώργος Οικονομέας νιώθει μια ταύτιση με την Κέιτ Μίντλετον

Γιατί ο Γιώργος Οικονομέας νιώθει μια ταύτιση με την Κέιτ Μίντλετον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τις γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ Μίντελτον που κάνουν το γύρο του κόσμου, ο δικός μας Γιώργος Οικονομέας βρήκε την ευκαιρία να διηγηθεί μια προσωπική του ιστορία και να ξεσπαθώσει εναντίον των παπαράτσι.

Σχολιάζοντας το εν λόγω θέμα, ο δημοσιογράφος είπε: «Αυτό το εργάκι με τους παπαράτσι να κυνηγάνε από πίσω οποιονδήποτε και να τον φωτογραφίζουν, είναι απαράδεκτο, άθλιο και εγκληματικό!».

Παράλληλα, αφηγήθηκε και μια προσωπική του ιστορία, με έναν παπαράτσο τον οποίο όπως είπε, ήταν έτοιμος να πλακώσει στο ξύλο, και στο τέλος της κουβέντας σχολίασε: «Δουλειά κι αυτή! Άκου λέει παπαράτσι...!».

Απάντηση στον δημοσιογράφο, έδωσε ο φωτορεπορτερ Αποστόλης Παπανικολάου, που δήλωσε τηλεφωνικά στο Star: «Από τη στιγμή που είναι δημόσιο πρόσωπο, αυτόματα είναι εκτεθειμένος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ