Μία από τις πιο άβολες συνεντεύξεις που έχουν δοθεί ποτέ στο Ρεπουμπλικάνικο κανάλι Fox News [βίντεο] - iefimerida.gr

Μία από τις πιο άβολες συνεντεύξεις που έχουν δοθεί ποτέ στο Ρεπουμπλικάνικο κανάλι Fox News [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνέντευξη δόθηκε χθες το πρωί στο γνωστό για τον προκλητικό Ρεπουμπλικανικό συντηρητισμό του αμερικάνικο κανάλι Fox News. Καλεσμένος της εκπομπής ο προσφάτως αποφοιτήσας και πρώην ψηφοφόρος του Ομπάμα, Μαξ Ράις, ο οποίος τώρα είναι άνεργος, ζει με τους γονείς του και δηλώνει πως προτίθεται να ψηφίσει αυτή τη φορά υπέρ του Ρεπουμπλικάνου Ρόμνεϊ.

Στο κανάλι έτριβαν τα χέρια τους, καθώς περίμεναν πως ο καλεσμένος τους θα εμφανιστεί ως εκπρόσωπος μιας απογοητευμένης από την πολιτική του Ομπάμα γενιά ψηφοφόρων των Δημοκρατικών.

Αντ' αυτού, όμως, ο Ράις εμφανίστηκε είτε σαν να μην ήξερε που βρισκόταν είτε σαν να τα είχε προσχεδιάσει όλα.

Όταν ρωτήθηκε γιατί υπήρξε τόσο θερμός υποστηρικτής του Ομπάμα, εκείνος απάντησε ότι τον είχε συναντήσει στην τρίτη δημοτικού, ενώ στην ερώτηση της παρουσιάστριας γιατί αποφάσισε να «αλλαξοπιστήσει» και να υποστηρίξει τον Ρόμνεϊ, η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: «Στην πραγματικότητα, πρόκειται για αστεία ιστορία. Έχασα ένα παιχνίδι μπάσκετ»...

Η παρουσιάστρια, αντιλαμβανόμενη ότι η συνέντευξη μάλλον δεν θα κυλούσε όπως είχαν κατά νου στο κανάλι, προσπάθησε να μαζέψει την κατάσταση και να κλείσει άρον-άρον τη συνέντευξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ